Den Bosch 073-7600100 | Oss 0412-693131

Begeleiding doorstart

Het water staat u aan te lippen. De betalingsproblemen zijn groot. Blijft u doormodderen? Of onderzoekt u de mogelijkheden om uw gezonde bedrijfsactiviteiten (en daarmee werkgelegenheid) te redden? Wij zoeken met u naar de mogelijke oplossing en maken de (fiscale) risico’s en kansen inzichtelijk. Zonodig zoeken wij met u naar partners om een succesvolle doorstart van uw bedrijf te realiseren.

Ziet u kansen in overname van bedrijven in moeilijkheden? Faillissementen zijn vaak het gevolg van mismanagement waardoor ook bedrijven met marktpotentie ter ziele gaan. In geval van faillissement kunt u tegen een aantrekkelijk prijs de activa van een bedrijf overnemen. Snelheid is geboden.  Met onze jarenlange expertise (als curator en als advocaat) zien wij ook de risico’s en zijn wij bij uitstek in  staat u bij te staan bij een koop van activa uit faillissement.

Bent u op zoek naar een  bedrijf uit een specifieke branche dat u wilt kopen uit faillissement? Omdat wij op de hoogte zijn van de recent uitgesproekn faillissementen kunnen wij er voor zorgen dat u als eerste goed voorbereid bij de curator aan tafel zit.