Den Bosch 073-7600100 | Oss 0412-693131

Nieuws

sep 19, 2018
|
Ingezonden door: vanewijk
|
Categorie: Bijeenkomsten

HR café in Brabant: inspireren- netwerken - ontmoeten – intervisie

Elke 1e dinsdag in de maand organiseert NVP Brabant een HR Café voor NVP-ers EN niet NVP-ers. Eigenlijk voor iedereen die is geïnteresseerd in het HRM-vak. We koppelen aan elke bijeenkomst een thema en proberen daar een leuke en interessante invulling aan te geven. Door bijvoorbeeld een spreker uit te nodigen voor een korte inleiding en daarna gezamenlijke bespreking met de aanwezigen. Of door prikkelende stellingen te bedenken en die gezamenlijk te bespreken. Of door een NVP'er te vragen om aan die bijeenkomst een leuke invulling te geven. Een boekbespreking of een filmpje of een white-paper of een HR-scan. Het maakt niet uit. Door de NVP en met de NVP is het uitgangspunt. Maar ook HRM-ers die (nog) geen lid zijn van de NVP zijn welkom. Bevlogenheid voor het HRM-vak staat immers centraal.

En natuurlijk ook gewoon gezellig samenzijn en ervaringen uitwisselen.

Ten overvloede: we zijn geen ‘commercieel’ platform en commerciële uitlatingen worden niet op prijs gesteld.

 De thema’s voor het najaar 2018 zijn:

  • dinsdag 2 oktober 2018: Verschuiven maatschappelijke discussie;
  • dinsdag 6 november 2018: Digitalisering van HRM;
  • dinsdag 4 december 2018: Terugblik 2018 en vooruitblik 2019: plannen en resultaten in jouw HRM-beroep.

Voor 2019 zullen we samen met de deelnemers een leuk programma bedenken.

Wie interesse heeft om een bijeenkomst mede te organiseren of te begeleiden, een specifieke deskundigheid of ervaring om met de groep wil delen of ideeën heeft voor deze formule,  verzoeken wij om contact op te nemen met de programmacoördinatoren. We zoeken ook gespreksleiders: de gespreksleider hoeft niet de deskundige te zijn! De gespreksleider zorgt ervoor dat agenda/tijd wordt bewaakt en dat alle deelnemers een inbreng kunnen hebben.

Data en locatie: elke 1e dinsdag van de maand, van 17:00 tot 19:00 uur bij Van Ewijk Advocaten Medaitors te 's-Hertogenbosch aan de Zuiderparkweg 280

Programmacoördinatoren

NVP Brabant: Hans Wijnbergen en Mandy de Koning (06 – 27 03 52 61 of mdekoning@vanewijkadvocaten.nl)

Sectie Zelfstandigen: Martin Geerdink (06 – 478 348 09 of Martin Geerdink of info@martingeerdink.nl)

Programma

17.00 uur : ontvangst met koffie/thee met een broodje

17.15 uur: start programma

18.30 uur: einde programma en netwerken

19.00 uur: einde

Kosten

Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Voor hen die geen lid van de NVP zijn, is de entree € 10,--. Leden mogen een introducé (gratis) meenemen.

Annuleringsregeling

Indien je je hebt opgegeven en onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot 48 uur voor de bijeenkomst kosteloos afmelden via een e-mail aan: activiteiten@nvp-plaza.nl of aan mdekoning@vanewijkadvocaten.nl. Indien je niet komt en je je niet tijdig hebt afgemeld, wordt € 10,-- in rekening gebracht. Wel kun je je door een ander laten vervangen. Dit kan alleen indien je in jouw afmeldingsmail de naam van jouw vervanger vermeldt en deze vervanger zich uiterlijk 24 uur voor de bijeenkomst via de website van de NVP aanmeldt.

Wijze van aanmelding

Voor leden en niet leden via www.nvp-plaza.nl; kies 'verder' en vervolgens 'agenda', 'overzicht' en onderaan de uitnodiging staat een link om je aan te melden.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging en een routebeschrijving. Bij bevestiging van deelname wordt door het secretariaat van de NVP een routebeschrijving meegezonden.

PE punten

Voor deelname aan deze bijeenkomst ontvang je 2 PE punten.