Den Bosch 073-7600100 | Oss 0412-693131

Nieuws

dec 22, 2017
|
Ingezonden door: vanewijk
|
Categorie: Algemeen

Van Ewijk Advocaten Mediators nu ook in Waalwijk 

Op 1 januari 2018 openen wij in Waalwijk ons derde kantoor. Naast het kantoor in ’s-Hertogenbosch en het kantoor in Oss, versterken we in Waalwijk onze positie in de regio. Vanuit het monumentale pand aan de Grotestraat 146, zullen wij onze dienstverlening aan ondernemers, instellingen en particulieren verder uitbreiden.

Bas Jacobs zal, naast zijn werkzaamheden als ondernemingsrechtadvocaat, optreden als faillissementscurator in het arrondissement Zeeland-West-Brabant. Voorts zal hij leiding geven aan de schuldsaneringspraktijk die het kantoor samen met drie bewindvoerders WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) gaat voeren.

Ons team in Waalwijk wordt aangevuld met Mandy de Koning op het gebied van arbeids- en ambtenarenrecht en Paulien Mars op het gebied van vastgoedrecht. Uiteraard zijn ook onze andere specialisten op het gebied van personen- en familierecht, erfrecht en insolventierecht op afspraak beschikbaar in Waalwijk.

Bereikbaarheid

Ons kantoor in Waalwijk is gevestigd aan het adres Grotestraat 146 (het adres waar MR Advocaten en Adviseurs kantoor heeft gehouden). Deze vestiging is goed bereikbaar, met een eigen (gratis) parkeergelegenheid naast het pand. Afspraken kunnen worden gemaakt via 0416-566091 of via info@vanewijkadvocaten.nl.